Hibe ve Desteklere Kolay Ulaşım


 

Ülkemizde iş kurmak ya da işini büyütmek isteyen girişimcilerin faydalanabileceği bir çok devlet desteği bulunur. Bu desteklerin bazıları tamamen karşılıksızdır. Bazıları da faizsiz ya da düşük faizli krediler şeklinde sağlanır. Hibe danışmanlık firmaları girişimcilerin bu desteklerden faydalanması için çeşitli hizmetler sunar.

Alkaze Yenilikçi Mühendislik,en kaliteli hibe destek danışmanlık hizmeti sunan firmalardan biridir. Tübitak danışmanlık, ihracat destekleri danışmanlığı, AB proje danışmanlığı, teknokent danışmanlığı ve benzeri hibe teşvik danışmanlık işleri özenle yerine getirilir. Birçok girişimci bu firmanın hizmetleri ile işlerini kurmuş, büyütüp ileri seviyelere taşımıştır.

Turquality Danışmanlığı

Alkaze Yenilikçi Mühendislik, turquality danışmanlık firmaları arasında da öne çıkmayı başarmıştır. Turquality, ülkemizde üretilen Türk mallarının dünya pazarlarındaki prestijini artırmak ve dünya çapında kaliteye sahip markalar üretmek konusunda yürütülen bir projedir. Bu proje, dünyada devlet destekli olarak uygulamaya konan ilk ve tek markalaşma programı olma özelliğine sahiptir. İhracat yapan erli üreticilerin ilk üretim faaliyetlerinden başlayarak tanıtım, pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetler gibi tüm alanlarda desteklenmesine yöneliktir.

Turquality programı yerli mal üreticilerine geniş imkanlar sağlasa da üretcilerin bu program hakkında bilgi edinip başvuru yapması gerektiği dikkatten kaçmamalıdır. Alkaze Yenilikçi Mühendislik ile çalışanlar projeye uygunluğun sağlanması, başvuru yapılıp desteklerden faydalanılması konusunda rakiplerinden bir adım öndedir.

En kaliteli ürünlerin üretilip yurt dışı pazarlarda satışının yapılması için destek bulmak amacıyla hibe danışmanlık firması ile temasa geçilebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mankenlik Hakkında Her Şey

Evde Uygun Fiyatlı Cilt Bakımı

Yurtdışında Okumanın Yolları