Enerji Tasarrufu İçin NR Grup’la Çalışın

 NR Grup 2012 yılından beri binalar için mantolama ve izolasyon hizmeti veriyor. Bu hizmet sayesinde binaların dış cephelerin dış etkenlerden korunmasını sağlıyor. Ayrıca mantolamanın yapıldığı binalarda ısı kaybı yaşanmayarak enerji tasarrufu yapılabiliyor. Sizler de binalarınızda enerji tasarrufu sağlamak isterseniz NR Grup’la çalışabilirsiniz.

 Nr Grup Hizmetleri Neler?

 Kaliteli ürünleriyle müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamayı amaç edinen firma binalar için birden fazla hizmet veriyor. Firma tarafından verilen hizmetler filli boya mantolama, ses yalıtımı, izolasyon, iç mimari, peyzaj ve çatı tamiratı oluyor. Hizmetlerin tamamı tecrübeli elemanlar aracılığıyla ve müşteri memnuniyetini kazanacak kalitede sunuluyor. Ayrıca aldığı hizmeti en iyi şekilde tamamlama amacı taşıyan NR Grup müşterilerinin binalarında yaşadıkları sorunlara kesim çözümler üretiyor.

 NR Grup Hizmet Fiyatları Neler?

 Ankara mantolama alanında rakiplerinin önüne geçen NR Grup sunduğu hizmetleri müşterilerinin ekonomik güçlerini göz önüne alarak belirliyor. Sektördeki durumu ve üretim maliyetlerinin hesaplayarak hizmetler için yüksek fiyat belirlemiyor. Bu sayede tüm müşterilerinin enerji tasarrufu veya etkin koruma için hizmetlerinden yararlanmasına imkan tanıyor. Hizmetler için belirlediği fiyatlar ise hizmet türüne ve binanın yapısına göre değişiklik gösteriyor. 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mankenlik Hakkında Her Şey

Evde Uygun Fiyatlı Cilt Bakımı

Yurtdışında Okumanın Yolları