Yapılan Her İşin Her Aşamasını Takip Ederek, Müşteri Memnuniyetini Sağlıyorlar


 

2007 yılında Çağlar Çağrı Verkaya tarafından İstanbul’da kurulan ve daha sonrasında 2010 yılında da ikinci şubesiyle de Antalya’da Ayça Sarı Verkaya ile hizmet vermeye devam eden Picco Mimarlık, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde projeden inşaata, iç mimari işlerinden dekorasyona, çevre düzenlemelerine kadar işin her aşamasında eksiksiz şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

Çeşitli Mekanlar İçin Tasarımlar Yapıyorlar

Picco Mimarlık, ofis, restoran, mağaza, alışveriş merkezleri ve hastaneler için yaptıkları klinik tasarım proje tasarımları, ince işler uygulaması ve bu işlerle ilgili sunulan danışmanlık ve kontrol hizmetlerini bir arada yürütmeye devam ediliyor.

Projeler Birçok Aşamadan Geçiriliyor

Proje tasarım aşamalarında keşif, planlama, konsept tasarımı, teknik detaylandırma, tasarım bütçelendirme, proje yönetimi, proje teslimi ve uygulama aşamalarıyla projeler tamamlanmaya devam ediliyor.

İnternet Siteleri Aracılığıyla Bitirilen Projeler Sergileniyor

Picco Mimarlık, https://www.picco.com.tr/ internet sitesi aracılığıyla projelerin tanıtımını yapılıyor. Sitede Picco Mimarlık’ın kurumsal tanıtımını yapılıp, yapılan işler, tamamlanan projeler ve alınan ödüller sitede sergileniyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mankenlik Hakkında Her Şey

Evde Uygun Fiyatlı Cilt Bakımı

Yurtdışında Okumanın Yolları