Remas Firma


 

 Firma 1966 yılında kurulmuştur ve fabrika bünyesinde 160 çalışan barındırmaktadır. Ayrıca fabrikalarda son teknolojiye uyumlu olan CNC tornalar, bohwerk, işleme merkezi, dişli profil taşlama tezgahları da bulunmaktadır. %85 oranında üretim yapan firma Almanya, Japonya, Libya, Tunus, Mısır, Cezayir, Lübnan, Vietnam, Çin, Tayland, Avustralya gibi 56 ülkeye ürün ihraç etmektedir. Ayrıca müşteri memnuniyetini de önemseyen firma ISO9001 ve EN729-2 belgelerine de sahiptir.

 Misyonları

 Firmanın misyonu bünyesinde bulunan kaynakları verimli bir şekilde kullanmaya çalışmak ve sektör için hizmet, rekabet edilecek ürün sunmak ve çözümler bulmaktır. Bununla beraber ise ortaklarıyla birlikte sürdürülebilirliklerini devam ettirmektir.

 Vizyonları

 Firmanın vizyonları ürünler için hem kalite sağlamak hem de güvenilir olmaktır. Ayrıca firma satış sonrasında da müşterilere hizmet vererek bu sektörde kendini geliştirmek ve çözümler sunarak öncü olmak istemektedir.

 Ürünler

 Firmada seramik makinaları, maden makinaları ve redüktör olmak üzere birçok ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerin de kendi aralarında çeşitleri vardır. Bilyalı değirmen, döner kurutucu, yaş öğütme tesisleri, besleme sistemleri, ball mill, karıştırıcı/açıcılar ve bunlar gibi ürünlerin çeşitler yer almaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mankenlik Hakkında Her Şey

Evde Uygun Fiyatlı Cilt Bakımı

Yurtdışında Okumanın Yolları