Gecem Aydınlatma


 

 Gecem Aydınlatma 1997 yılından beri hizmet vermektedir. Ekonomik, ergonomik, çevreye duyarlı olan, hem estetiksel hem de mimari açıdan ön planda bulunan ürünler üretmektedir. Bunun dışında ise mimarlar, mühendisler, aydınlatma tasarımcıları, elektrik müteahhitleri, uluslararası distribütör ve de toptancılarla çalımalar yaparak ortaya daha kaliteli, daha kapsamlı ve yenilikçi ürünler koymaktadır. Ayrıca Gecem Aydınlatma mekanlara göre ışık kullanımı yapmakta ve mekanlara farklılık, yenilik getirmektedir.

 Vizyonları Nelerdir?

 Vizyonları üretilen ürünlerle beraber hem çözüm odaklı hem müşteri odaklı hem de sürdürülebilir ürünleriyle beraber elektrik ve taahhüt firmalarında birinci sırada olmayı amaçlamaktadır.

 Misyonları Nelerdir?

 Misyonları ise müşterileri için daha sürdürülebilir ve enerji tasarrufu yapan, doğa için ise daha uyumlu olan ürünler ortaya koymaktır.

 Ürünler ve Uygulamalar

 Bir led aydınlatma üreticisi olarak da çalışan Gecem Aydınlatma firmasında hem iç aydınlatma hem de dış aydınlatma alanında ürünler bulunmaktadır. Bununla beraber firma; eğitim, endüstriyel, ofis ve sağlık alanlarında da uygulamalar yapan bir firmadır ve uygulamalar kısmında aydınlatma armatürleri ve led aydınlatma ürünleri de kullanmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mankenlik Hakkında Her Şey

Evde Uygun Fiyatlı Cilt Bakımı

Yurtdışında Okumanın Yolları