Sektörün Gözdesi


 

 Madencilik sektöründe hızla gelişen maden danışmanlığın sahibi olan Nurettin Duman, bir çok kişinin ilgi odağı oluyorlar. Maden danışmanlık için temel amaç,orman izni almada veya iş yeri açma ruhsatı bilgisini veriyorlar. Bedeli en düşük seviyede tutarak yardımcı olmayı sağlıyorlar. Ancak madencilikte herhangi bir kaçak tespit edilince maden idare para cezaları ile birlikte yüklü para ödemesini yaptırıyorlar.

 Madencilik Sektörü

 Madencilikte ilgi odağı olan Nurettin Duman, maden sektörü için önemli imzalar atıyorlar. Asıl yeri Afyon' da bulunan maden danışmanlık ofisinin bir çok imzalar atılması bekliyorlar. Afyon' da herhangi bir madende kaçakçılık söz konusu olduğunda maden idari para cezaları olarak nitelendirilen bu firmayla halk iletişim halinde olabiliyorlar.

 Maden Danışmanlığı

 Sektör için önemli olan Nurettin Duman, Afyon' da kaçak maden işi yapılınca tespit ederek el koyuyorlar. Ayrıca maden idari para cezaları yükümlülüğüyle yüklü miktarca ceza uygulayabiliyorlar. Asıl yeri Afyon' da olan maden danışmanlık, her konuda halka destek sağlıyorlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mankenlik Hakkında Her Şey

Evde Uygun Fiyatlı Cilt Bakımı

Yurtdışında Okumanın Yolları