Güvenilir Bir İmaj İçin


 

 İç mimari, önemi günden güne artan ve işletmelerin uzun vadeli başarıları için belirleyici olarak kabul edilen bir hizmetler bütünüdür. Picco Mimarlık, planlama, konsept tasarımı, teknik detaylandırma, tasarım bütçelendirme gibi hizmetler vermenin yanında, gerçekleştirdiği planlamayı teslim etme donanımına da sahiptir.

Firmanın İstanbul'daki şubesinin dışında, Antalya'da da bir şubesi bulunmaktadır. Antalya şubesi açılışını gerçekleştirdikten kısa bir süre sonra, Antalya iç mimar ve Antalya iç mimarlık denildiğinde akıllara gelen ilk ve en önemli isim olma başarısını yakalamıştır.

Sağlık Sektöründe Tasarımın Önemi

 Tasarım ve iç mimari istisnasız her sektör ve iş kolu için önem arz etmektedir. Fakat sağlık sektöründeki yeri ve önemi diğer sektörlerde olduğundan biraz daha farklıdır. Sağlık sektörü güvene dayalı bir sektördür ve klinik tasarım sağlık sektöründeki başarının ilk adımıdır.

Diş Hastanesinde Tasarım

 Diş kliniği iç mimarlık hizmetine en çok ihtiyaç duyan sağlık merkezlerinden bir tanesidir. Doğru ve orijinal bir diş kliniği tasarımı, kliniğin benzerlerinden ayrılmasını ve güvenilir bir görünüm sergilemesini sağlayacaktır. Bu sebepten özellikle diş kliniklerinin ve diş hastanelerinin iç mimarisi özel bir beceri ve uzmanlık istemektedir.

Dental mimarlık konusunda önemli deneyimlere ve geniş bir müşteri portföyüne sahip olan firmada, her bütçeye ve her konsepte uygun beklentileri karşılama kapasitesi bulunmaktadır. İç mimarlık hizmetine ihtiyaç duyan işletmelerin, firmayla bağlantı kurmaları oldukça önemlidir.

Daha fazlası için ; https://www.picco.com.tr/  bakabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mankenlik Hakkında Her Şey

Evde Uygun Fiyatlı Cilt Bakımı

Yurtdışında Okumanın Yolları